Arcunk egy mikrorendszer, jelzi a testünkben végbemenő belső változásokat. Mint minden mikrorendszeren, megtalálhatóak a belső szerveinknek a helyei az arcon is, a körmökön is, a nyelven is, a talpon is, a fejbőrön is, sőt mi több, egy szexológus ismerősöm szerint még a nemi szerveken is.

Schüssler hosszú éveken át véreredményeket értékelt, krematóriumokban elégetett holtak hamvait is megvizsgálva. Arra a következtetésre jutott, hogy az emberi életnedvek és szövetek, csontok és szervek különböző arányban tartalmazzák az egyes ásványi sókat.

Egy pontban mindig megegyeztek az eredmények: minden esetben 12 ásványi vegyület fordult elő, függetlenül attól, hogy kinek a vérét vagy hamvait vizsgálta. Ebből jutott arra a következtetésre, hogy ez a 12 ásványi vegyület nélkülözhetetlen, esszenciális az emberi szervezet számára, így hiányuk betegségeket okoz, de ha biztosítjuk őket a szervezet számára, ezek a betegségek gyógyíthatóak lesznek. Így született meg a terápia koncepciója. Tehát az arcon láthatóak az ásványi sók hiányjelei is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük