A családállítás egy olyan hatásos, azonnal változást hozó és önmunkálkodó módszer, amely a tudatos elménknek segít, hogy elengedhessük a családtól örökölt régi mintáinkat, akár hiányainkat vagy téves hiedelmeinket, vélt és valós sérelmeinket.

A mai kor emberének nem az a  feladata, hogy háborúkat éljen túl; van alkalma letenni és feloldani ezeket a családi terheket és sorsokat. Az emberi kapcsolatainkban lévő érthetetlenségek, félrebeszélések, és minden olyan érzés, ami diszharmóniát okoz az életünkben, feloldódik. Sokszor nem is gondolnánk, hogy ezek gyakran előző életeinkből eredhetnek.

Az érzelmeink és gondolataink  mind megjelennek a saját energia mezőnkben, ami körülvesz minket és mindent rögzít.

A családállítás során e morfogenetikus mezőben minden információ megtalálható, nemcsak a mi, hanem életünk volt és jelen szereplőinek, sőt elődeink mintázatát is megtalálhatjuk és feloldhatjuk a terapeuta segítségével. Megszabadulhatunk olyan lelki terhektől,  melyek  cipelése akadályoz minket a saját boldogságunk megélésében.

Ha javasolhatom, kérlek, egész napra gyere, akár állítasz magadra, a családodra, akár nem, ugyanis  minden egyes alkalommal, amikor valaki beválaszt élete szereplőjének, Te magad is gyógyulsz.

A magatokkal hozott elemózsiát vagy rágcsálnivalókat betesszük a közösbe.

Az egész napos esemény reggel 9-től este 18-ig tart.

Mivel sokan szoktak lenni, az első leggyorsabb 12 jelentkezőt tudjuk fogadni.

Fontos! Aki még soha nem volt ilyen állításon, és meg szeretné nézni, hogy tulajdonképpen mi is zajlik itt, annak lehetősége van 17-18-ig ingyenesen részt venni megfigyelőként. (A bejelentkezés ebben az esetben is fontos, hiszen csak az első 10 jelentkezőt tudjuk e napon fogadni.)

Aki vár Benneteket: Kis Ernő segítő, holiszta, okl. tradicionális gyógyító

Az ember, bármennyire is ezt erőszakolják ránk manapság, nem csak a fizikai testéből áll. Mindenkinek van lelke, ami átjárja, és élővé teszi az anyagot. Az ember lelke lényegében halhatatlannak számít, a mi fogalmaink szerint. Amikor eltávozunk ebből a testből, magával viszünk minden ismeretet, érzelmet, amit életünk során összeszedtünk. Nem mindegy, hogy mennyit tanulunk, és mennyi terhet viszünk majd magunkkal!

Amikor beleszületünk egy családba, olyan feladatokat és lehetőségeket hozunk magunkkal, amilyeneket ebben az életünkben szeretnénk megélni, megtapasztalni. Ezért olyan családba lépünk be, amely ebben segít.

Ebből következik a lélek-állítás egyik törvényszerűsége: Mi magunk választjuk a családunkat, a nehézségeinket, ezért nem haragudhatunk egyetlen családtagunkra sem, és magunkra sem! Ezért jöttünk.

Az érzelmeket életünk hajnalán elsősorban az anyukánkon keresztül kapjuk. A baba az anyja hasában egynek érzi magát az anyjával, így átveszi annak minden rezdülését. Ezért volt régen szokás, hogy óva intették a kismamát, nehogy megijedjen, vagy megcsodáljon valamit, valakit. Amennyiben megkívánt egy dolgot, azt azonnal teljesítették, mert különben a gyermek állandóan vágyakozni fog, mondjuk például egy narancsra, amit a kismama éppen kívánt. És ez így megy tovább a születés után is, természetesen egyéni megéléssel. Ez azt jelenti, hogy van, aki teljesen az anyuka érzelmeit veszi magára, és van, aki pedig nagyon önálló.

Számunkra most az a lényeg, hogy a gyermek elsősorban az anyukán keresztül fog a családi problémákba belekerülni. Mivel a legtöbb anyukának van párja, így az apuka családjával is kapcsolatba kerül. És ez a kapcsolat heted-íziglen hat. Azaz hét generációra visszamenőleg hordjuk magunkkal a család lelki terheit. Ez nagyjából 200 évet jelent, miközben az emberi emlékezet általában már a dédszülőknél megáll, azaz legfeljebb 100 évre tudunk visszakeresgélni a nagyszülők segítségével. A maradék 100 évet teljes homály fedi.

A lélek-állítás másik törvényszerűsége: A családban a hét generáció során fölmerült gondok, fájdalmak, meg nem oldott problémák hatással vannak minden leszármazóra, így ránk is.

Ez azt jelenti, hogyha mondjuk a szépmama olyanhoz ment hozzá, akit nem szeretett, ez az érzés nekünk a jelenben is problémát okozhat. Például, nem tudunk a párunkhoz szívből jövő szeretettel közeledni. De nem csak nekem lesz vele gondom, hanem a szépmama minden leszármazottjának is. Ez pedig akár több száz embert is jelenthet.

A lélek-állítás során képesek leszünk csoportosan megjeleníteni és feloldani a lelki gondokat visszamenőleg, mivel a lélek számára nincsen tér és idő. És még ennél is többre vagyunk képesek, hiszen a lelki problémák betegségben is megjelenhetnek. Amennyiben megoldást találunk a gondjainkra, az egészségünk is javul. De nemcsak a családi, hanem a munkahelyi, az iskolai és más társas gondjainkat is meg tudjuk jeleníteni, és képesek leszünk rajtuk változtatni.

A lélek-állítás egy lehetőség, hogy végre elkezdjük rendbe tenni magunkat és a családunkat. Mindenkinek ajánlott ez a módszer, nincsenek korhoz kötött korlátok. Volt már öt éves kislány és akadt nyolcvannégy éves nagypapa is, aki eljött, mert változtatni akart az életén. Az állításokból tanulhatunk,  elengedhetjük azokat a negatív érzelmeinket, amelyeket évtizedek kemény munkájával magunknak kialakítottunk.

Úgy gondolom, hogy senkinek sem mindegy, mennyi lelki terhet visz magával ezen a földi útján. Aki hasonlóan érez, annak szívből javasolom, hogy próbálja ki a lélek-állítást.

Kis Ernő

Mindenkit várunk szeretettel!

Házigazda: Nemes Mónika jóga oktató, természetes gyógymódok tanácsadó

Jelentkezni lehet az alábbi jelentkezési lap kitöltésével, és küldöm a  részleteket a biztos helyed foglalásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük