Figyeld meg az életet: látsz valahol szomorúságot? Láttál már valaha depressziós fát? Vagy láttál már valaha szorongó madarat? Vagy idegbeteg állatot? Ugye nem? Az élet egyáltalán nem ilyen. Csak az ember tévedt el valahol. – Osho

Ez az oldal többek között azért is jött létre, hogy bemutathassam azokat a gyógymódokat, módszereket, amelyek talán neked is bizonyos térképet adhatnak, amelynek segítségével felfedezheted a saját életedben a csodákat. Mert biztos vagyok abban, hogy neked is vannak. Mivel mi magunk is az Univerzum részei vagyunk, ránk is vonatkoznak azok a törvények, amik a Természetben, a világban rendet teremtenek. Sokszor találkoztam azzal a mondattal, betegek szájából, hogy mindent megtettem és mégsem sikerül meggyógyulnom.

A lényeg elsősorban ott kezdődik, hogy nem kell magad betegnek tekinteni akkor, ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben és pillanatnyilag valaki más (legyen az orvos, szomszéd, stb.) azt mondja, hogy te már reménytelen vagy. Általában “valaki vagy mondja meg, hogy mit kell csinálnom”, vagy “nekem aztán ne mondja meg senki” típusú hozzáállásokkal szoktam magam is találkozni. De akkor még is mi az, ami meggyógyít? Joggal vetődik fel kérdés. Elsősorban az a gondolkodásmód, amin te magad tudsz változtatni. Persze ehhez vannak hosszabb és göröngyösebb utak is, de vannak egyszerű utak is. Ha te magad azok közzé sorolod magad, aki göröngyösebb utakat választasz, akkor millió betegség formájában kezded el felismerni, hogy valami már nem úgy megy mint régen. Innen is lehet fejlődni és gyógyulni, de mindenki szabad akarata dönti el, hogy mennyire szeretne elmenni a saját lehetőségei és teremtései tárházában. Van, aki betegséget teremt magának, van, aki gyógyulást, bőséget, egészséget, örömöt. Olyan eszközöket, tanításokat, lehetőségeket, gyógymódokat tudok mutatni számodra, ami nem okozz függőséget, nem kell életed végéig szedned és közelebb visz téged a saját teremtőképességedhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük