Nemes Mónika vagyok, természetes gyógymódok tanácsadó, baba-mama jógaoktató, babamasszőr, kismama masszőr , gyermekjóga oktató, anya és nem utolsósorban feleség. Erdélyben születtem négy gyermekes családban, első gyermekként.

A természet, a természetes gyógymódok már gyerekkorom óta végigkísérik életemet. Nagyon ritkán mentünk orvoshoz, ha egy mód volt rá, először mindenképp az otthoni módszereket alkalmaztuk. Apai ágon nagymamám javasasszony, az ő anyukája, az én dédnagyanyám pedig bába volt. Erős késztetést éreztem arra, hogy megértsem az összefüggéseket, amik a lélek és test között jönnek létre. Ezért már gyerekkoromban nagy volt bennem a természeti iránti kíváncsiság és a nyitottság. Később felnőttként egy tanfolyamon ülve, ami nem volt más, mint a püthagoraszi számmisztika, sok mindent megértettem a születési dátumomból. Mindig tanultam magamról és azt hiszem, most is folyamatosan tanulok mindenkitől, aki hozzám fordul.

Létrehoztam egy blogot, hogy családoknak, szülőtársaimnak, csöppségeknek és mindenkinek, akinek tudok, segíthessek és megoszthassam azt a sok tapasztalatot, ami részben saját, részben a hozzám forduló családok tapasztalata. Szokták mondani, hogy elég sajátosan élem a világom. Nem hiszek a véletlenekben, tudom, hogy céllal érkeztünk a Földre.

Éljünk családban vagy sem, mindenkinek megvan a maga alkotni valója a világban. Nem titok, hogy az embereket rá szoktam vezetni arra, hogy mi magunk irányítjuk a saját sorsunkat, azzal a gondolkodásmóddal, amit a szüleinktől tanultunk, vagy a kialakult hitrendszereinkkel.

Milyen generációs programokat futtatunk?

Hogyan, s milyen életformát folytatunk, ami sokszor megbetegít és meg is gyógyít?

Mi magunk is az Univerzum részei vagyunk, ránk is vonatkoznak a természet törvényei. Ha hiszünk benne, ha nem. Azokat a gyógymódokat és eszközöket mutatom be, amelyek segítségével egyensúlyba, harmóniába tudunk kerülni magunkkal és ezáltal a világgal is. Szakdolgozatomat a “Várandósság, a szülés és vajúdás körüli élmények hatása a családra és természetes gyógymódjai” címmel írtam. Nagy örömömre szolgál, hogy szelíd gyógymódokat alkalmazva sok családnak sikerült segítenem a saját örömük megtalálásában.

Hozzunk létre egy jobb Társadalmat, Együtt!

A gyógyuláshoz nem új gondolatra van szükség, hanem a gondolkodás új útjára. Változtass hozzáállásodon! Előítéletekkel nem tudod megismerni a minket körülvevő valóságot. Alázatosság, fogékonyság, nyitottság, hit visz előre a gondolkodás új útján. Járj rajta te is, és gyógyulj meg, válj teljessé!

Ha tetszik a honlap, ajánlhatod barátaidnak, ismerőseidnek is!

Nemes Mónika