Tanácsadás során azokat a gyógymódokat és eszközöket alkalmazom, amelyek segítségével egyensúlyba, harmóniába tudunk kerülni magunkkal és ezáltal a világgal is. Nagy örömömre szolgál, hogy ezeket a szelíd gyógymódokat alkalmazva sok családnak sikerült segítenem a saját örömük megtalálásában.

Online konzultációt tartok vidékieknek és azoknak, akik személyesen nem tudnak felkeresni. A konzultációhoz igénybe vehető ingyenesen letölthető és használható program a Skype, amely erről az oldalról tölthető le. Jelentkezéskor jelezd részemre, ha ezt a lehetőséget szeretnéd igénybe venni, a Skype neved megjelölésével.

Személyes konzultáció időpontja:

Kedd 10.00-16.00 és 18.00-21.00 között Skype-on
Szerda 10.00-16.00 között.

Igény esetén más időpontot egyeztethetsz velem az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: info@joganatura.hu
Tel.: +36-20-460-3003

vagy az alábbi jelentkezési lapon:

Jelentkezés

Itt kiválaszthatod, milyen kezelésre, tanácsadásra, vagy jógaórára jössz és rövid leírást, kérdést is küldhetsz számomra. Fordulj hozzám bizalommal!

Kérlek, válassz az alábbi lehetőségek közül:
ArcdiagnosztikaBach virágterápiaEnergetikai kezelésFitoterápiaGyermek és felnőtt rajzelemzésJógaóra kismamáknak (30 perc)Jógaóra babávalJógaóra gyermekeknekJógaóra, papás-babásJóga nidraKismama masszázsŐsi gyógymódokReiki kezelésSchüssler-só terápiaStressz kezelésSzámmisztikaTalp reflexológiaTranszperszonális pszichológia

Megjegyzés

Megismertem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.

Hozzájárulok, hogy Nemes Mónika a továbbiakban Hírlevelet és reklámot is tartalmazó információkat küldjön.

Nemes Mónika
jóga oktató,
természetes gyógymódok tanácsadó

“A szenvedés tökéletes tanítómester, mert rákényszerít arra, hogy a jelen pillanatra figyelj. Van olyan, hogy valakit akkora teher nyom (és ez mindig csak mentális teher, egy elmefolyamat, gondolatok a fejben), hogy akármire gondol csak fájdalmat tapasztal. Akár a múltra, akár a jövőre. És ekkor történik valami. Akkorára nő a fájdalom, hogy az élet beletolja az embert a jelen pillanatba – ahol nem létezik szenvedés. Egy szenvedő ember sokkal nagyobb eséllyel ébredhet fel, mint akinek általában jól megy a sora. Persze most nem azt mondom, hogy gyerünk, szenvedj, hogy felébredj! De általában ez szokott történni. Felhalmozódik a sok törmelék az elmében és egyszer csak megtörténik a Váltás; onnantól kezdve már az ember nem gabalyodik bele teljesen a gondolataiba, nem azonosítja vele önmagát. Képes lesz kívülről figyelni az elmét. Szép lassan megindul az elméről való leválási folyamat. Ekkor a szenvedés betöltötte a feladatát – és az ember felismeri, hogy nincs szüksége rá.

Az Élet mindig megadja az esélyt, hogy vele foglalkozz, amit csak a jelen pillanatban tehetsz meg. Mindig küldi az emlékeztetőket, ha nem foglalkozol a Mosttal. Ha sokat szenvedsz és sok lelki fájdalommal élsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy a figyelmed általában nem a Jelen Pillanaton van, nem az Életre figyelsz, hanem az elme mentális birodalmában vagy – ami végső soron illúzió, nem valóságos. A szenvedés tehát nem szükségszerű, -bár nagyszerű tanító-, inkább amolyan emlékeztető, amely mindig megbökdös, mintha azt kérdezné: ‘Hol a Figyelmed? Az Életre figyelsz, ami épp, ebben a Pillanatban zajlik, vagy ismét elvesztél a gondolataidban?’ ” – Eckhart Tolle